Start Fotboll Helg med fotboll på flera nivåer

Helg med fotboll på flera nivåer

1162
0
Dela

Den här helgen är det både final i fotbolls-EM och nya matcher i fotbollsallsvenskan för herrar. Om en även ser sonen eller dottern spela fotboll på grusplan eller i den lokala fotbollsklubben, blir det fotboll på alla nivåer.

Allsvenskan

Slutet för fotboll i EM och fortsättning för Allsvenskan

För den fotbollsintresserade kan det bli en hektisk, rolig och intensiv helg om en vill följa både enskilda fotbollsspelare och lag på både svensk och europeisk nivå.

När Frankrike möter Portugal på söndagskvällen ser vi vilka som tar över titeln som regerande EM-mästare från Spanien som föll bort i åttondelsfinalen.

Vi får även följa Malmö FF:s fortsatta kamp för att förbli i allsvensk ledning över nuvarande allsvenska mästarna Norrköping, som just nu ligger tvåa med tre poäng efter Malmö FF.

Bland Stockholmslagen är det AIK som lyckas ha en någorlunda hedervärd placering (en fjärdeplats), även om det skulle kunna se mer ljust för Hammarby IF som behöver rycka upp sig för att inte behöva riskera sitt kontrakt i Allsvenskan.

En helg som kan både förgylla och glänsa med fotboll på olika nivåer, samtidigt som helgen kan bjuda på förbryllande resultat med frustration beroende på utgången efter matchslutssignalerna och utifrån ens egna favoritlag och favoritländer.

Visa din egen styrka

Men oavsett vilka resultat som helgen bjuder på, så blir det en helg med fotboll på alla olika nivåer. Det som är säkert är att bollen är rund och gräset är grönt på fotbollsplanen.

Och när du glatts över att dina favoritlag vunnit eller tröstat dem när de förlorat, se till att själv spela fotboll en stund – med grannarna, vännerna eller med familjen.

För med fotboll på alla nivåer, märker du att fotboll är en sport som bygger på samarbete i lustfylld glädje.

Spelbolag Sverige