Start Kampsport Simon Sköld vann lördagens MMA-match!

Simon Sköld vann lördagens MMA-match!

2397
0
Dela

Under lördagen genomfördes Superior Challenge 14 i Stockholm med bland annat Simon Sköld och Viktor Gustavsson som tävlande i olika viktklasser.

Superior Challenge, som är en svensk MMA-gala med målet att producera kvalitativ sportunderhållning, genomförs vid flera tillfällen och den 14:e i ordningen genomfördes många kända namn och med både svenska och internationella deltagare.

Under ledning av konferencier Janne Westerlund, känd profil bland annat i Stockholms underhållningssfär, fick både deltagare och publik en adrenalinfull upplevelse med många inslag av närstrider inom mixed martial arts som är en kampsportsgren.

Kampsport under kontrollerade former

I videoklippet ser vi en match mellan två kampsportare och som syns så sker allt under kontrollerade former och med en domare som kan säkerställa regler följs av deltagarna.

Och i matchen där Simon Sköld deltog, vanns denna av Simon Sköld i andra ronden efter submission (som innebär att motståndaren klappar tydligt i mattan eller på sin motståndare och meddelar att motståndaren ger upp närstriden). Grattis Simon Sköld!

Spelbolag Sverige