Start Fotboll Gratulationer till Anders Svensson på 40-årsdagen!

Gratulationer till Anders Svensson på 40-årsdagen!

1557
0
Dela

Hurra och gratulationer till Anders Svensson, en av Sveriges främsta fotbollsspelare genom tiderna, som fyller 40 år i dag! Svensson som under större del av sin fotbollskarriär tillhörde fotbollsklubben IF Elfsborg och var en av de bästa inom svensk fotboll och med närmare 150 spelade matcher för det svenska herrfotbollslandslaget.

Mångsidig Svensson

Anders Svensson har vid sidan av sina framgångar som mittfältare inom fotboll även varit modell för kläder, varit kommentator och deltagit som skådespelare i TV-reklamfilm för matkedja.

Med en sund förmåga att kunna inspirera och motivera andra, vilket märktes under sin tid som fotbollsspelare, kommer Svensson kunna vara en aktiv del att förändra och förbättra saker och ting inom svensk fotboll.

Förebild för framtida stjärnor

Förhoppningsvis kommer Anders Svensson kunna vara en bra förebild för framtida svenska fotbollsstjärnor och ha en sund prägel när det gäller utveckling av svensk fotboll.

Men i dag hoppas vi att han äter lite extra mycket tårta och lyckas blåsa ut samtliga 40 tårtljusen på tårtan – så att hans önskningar kan bli sanna!

Spelbolag Sverige