Start Kampsport Superior Challenge 14 – MMA i världsklass!

Superior Challenge 14 – MMA i världsklass!

1479
0
Dela

Superior Challenge 14

Superior Challenge 14 äger rum i Eriksdalshallen i Stockholm 8 oktober klockan 17.00. På galan, som är en av få galor i världen med bäst rankade kampsportare, får vi möta stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson, Nicklas Bäckström och Simon “The Gentleman” Sköld.

Superior Challenge

Superior Challenge MMA-galan genomfördes första gången år 2008 och slog redan första gången publikrekord för alla genomförda MMA-evenemang i de nordiska länderna och galorna har sänts ut genom tv-rutan till mångmiljonpublik i flera olika länder på olika kontinenter.

MMA – mixed martial arts

MMA, son står för mixed martial arts, är en kampsportsgren med sparkar, slag, kast och markkontakt. Precis som för fotboll, simning och ridning är kampsport en organiserad sport med regler och förhållningssätt med träning i olika träningsanläggningar och med skyddsutrustning, vilket gör att kampsport är en seriös sport som tar hänsyn till de deltagande tävlande.

MMA är en sportgren som har ett stort intresse av både publik och olika medier. Det finns flera olika kampsportsutövare som tränar flera gånger i veckan i olika träningsanläggningar som är anslutna till Svenska Budo och kampsportsförbundet, vilket är en bra grund då kampsport både är och ska vara en seriös sport med trovärdighet för dels sporten i sig, dels för de som utövar sporten.

Så om du är intresserad av att se adrenalinfylld, högkvalitativ sportunderhållning med flera av de främsta MMA-utövarna och seriös kampsport, får du inte missa Superior Challenge 14. Sport24 kommer vara på plats och ge lite rapporter om denna sport som är både stimulerande och intressant på många sätt.

Dagens tips: Prova free spins online!

Spelbolag Sverige