Start Betting Fantasy sport spelare kan nu spela gratis fantasy fotboll hos Betsson

Fantasy sport spelare kan nu spela gratis fantasy fotboll hos Betsson

1468
0
Dela

betsson-fantasy

Det Svenska spelbolaget Betsson är först ut med att lansera produkten Fantasy Sport som är en ny betting och spel variant som håller på att växa fram i Europa. Fantasy sport är dock ingen nyhet för vissa som tex i USA och Kanada där redan mer än 50 miljoner spelare spelar.

För tillfället är det en väldigt liten marknad i Europa och speciellt i Sverige men att Betsson lanserar detta som en produkt tyder på att det kommer att bli lika stort här som i USA.

Betsson har skapat en egen Fantasy Sport Premier League sida i samarbete med ingen mindre än EA sports där vi kan registrera oss och skapa våra egna lag med hundratals spelare att välja bland. Varje månad kommer Betsson att belöna dom tio bästa managers med gratis spel i casinot och/eller riskfria spel på deras betting produkt och i slutet av säsongen får den bästa ligan 10.000kr och ära.

Om du vill skapa ett team besöker du Betsson, klickar på kampanjer och väljer fantasy fotboll bland kampanjerna som finns där.

På denna sidan får du detaljerad information om hur du skapar ett team och du ska därefter på denna sidan ange teamets namn och registrera det.

Vill du veta mer om Fantasy Sport betting kan du läsa mer här!

 

Spelbolag Sverige