Start Fantasy sports – Du bestämmer!

Fantasy sports – Du bestämmer!

Fantasy-Sports

Zlatan, Ronaldo och Messi i samma fotbollslag – den uttagningen till ett fotbollslag skulle förmodligen bli till en upplevelserik fotbollsmatch. Tanken har säkert slagit även dig om att tycka till om hur en ledare väljer att ta ut sitt lag inför en viktig fotbollsturnering.

Visst skulle det kännas kul att ta ut ditt egna lag och se hur det laget skulle kunna ta sig mot andra egenframtagna lag? Det är precis det som fantasy sport betting utgår från.

Fantasy sport sidor som accepterar Svenska spelare:

Startbonus!
100% upp till 1.000kr

Besök »

Startbonus!
200% upp till 1.000kr

Besök »

Hur fungerar fantasy sport?

Med fantasy sport tar du fram ditt drömlag och dina ligor utifrån dina egna önskemål. När du satt upp din liga med olika klubbar och spelare, så får dessa ligor möta andra ligor utifrån olika kriterier.

Du får chansen att kunna vara ledare och välja om du vill ha kvar en spelare i olika nyckelpositioner eller om du ska ge chansen till någon ny stjärna på plan – precis som det är för Janne Andersson eller annan ledare som tänker både strategiskt och operativt.

picklive-logoFantasy sport spel utgår från dina önskemål och drömmar i stället för från verkliga livet. Här finns inga begränsningar om hur du kan ta fram ditt lag och din liga. En liga som du tar fram får vissa poäng som ligger till grund för när det möter andra ligor.

Därigenom går det att satsa på hur dessa ligor kan agera och placera sig i olika turneringar. På ett sätt kan det ses som en likvärdig situation till Premier Leauge och Champions Leauge, eftersom det handlar om att kunna se hur prestationer kan se ut i olika scenarier.

Att kunna välja ut spelare till lag som möter andra lag och ligor är något som funnits under många år, men som slogs igenom i samband med att Internet etablerades som en medieteknologi i mitten av 1990-talet.

Då släpptes det första fantasy sportspelet online och hade nio hockeylag som spelade mot varandra. I dag har fantasy sportspelsindustrin spelare världen över som spelar dagligen och som bettar på olika resultat i olika ligor.