Start Fotboll Väntad seger för FC Barcelona

1347
0
Dela

Friends Arena inför fotbollsmatchLaguppställning inför match

Att det var träningsmatch märktes i gårdagens match mellan FC Barcelona och Leicester City. För även om veteraner, som Lionel Messi och Luis Suarez var med, var det inte högt tempo under perioder i matchen. FC Barcelona vann matchen på Friends Arena i Stockholm som förväntat.

Fotbollsmatch mellan FC Barcelona och Leicester CityFörsta halvlek var till FC Barcelonas favör och med en ledning på 3-0 efter första halvlek och om det var muntert på FC Barcelonas läktare, så var det desto mindre muntert stundtals på Leicester Citys läktare. Trots att FC Barcelona ledde stort på fotbollsplan, så ledde Leicester City på läktarna. För glada tillrop och glatt humör stod fansen från Leicester City för under större delen av matchen, medan det i stora delar under matchen var tyst på FC Barcelonas läktare med vissa korta stunder då det hördes glada tillrop.

När så andra halvlek kom i gång, lyckades Leicester City kvittera hela två gånger innan FC Barcelona gjorde sitt fjärde mål. Andra halvlek var till Leicesters favör, även om det stundtals kändes som att ingenting hände. Med totalt sex mål fördelat på 4 till FC Barcelona och 2 till Leicester City blev det ett väntat resultat med en seger till den spanska fotbollsklubben FC Barcelona.

Med många byten under matchens gång, fick många unga nya framtida talanger chans att pröva sina vingar på planen och visa upp sina förmågor.

För FC Barcelona gjorde Munir El Haddadi totalt två mål, medan Luis Suarez och Rafa Mujica gjorde var sitt mål. För Leicester City gjorde Ahmed Musa två mål. Närmare 43 000 individer fanns på plats i publiken på Friends Arena när slutsignalen röd och det blev totalt 4-2 mellan FC Barcelona och Leicester City.