Start OS 2016 Olympiska spelen med fotboll, folkfest och prestationer!

Olympiska spelen med fotboll, folkfest och prestationer!

1094
0
Dela

Till slut har veckan kommit då de olympiska spelen kommer i gång i Rio de Janeiro, Brasiliens näst största stad. Förhoppningsvis kan det bli mycket samba, surfinginslag och inslag av folkfest i samband med öppningsceremonin.

Under drygt två veckor kommer vi kunna se många idrottare som presterar i samband med olika sportutövningar. Vissa idrottare lär prestera väldigt bra, förhoppningsvis även med att slå rekord, medan andra idrottare lär prestera väldigt dåligt. Förhoppningsvis slipper vi dock se några dopingskandaler under detta OS och förhoppningsvis förekommer doping inte överhuvudtaget.

I samband med detta olympiska spel kommer även de paralympiska spelen att äga rum, detta olympiska spel arrangeras i september (närmare bestämt den 7-18 september). De paralympiska spelen är väl värda att uppmärksammas allt mer och sport24 kommer rapportera även från detta spel.

Även om öppningsceremonin sker på fredag (den 5 augusti), så kommer matcher inom fotboll äga rum den 3 och 4 augusti. Den 3 augusti spelas gruppspelsmatch mellan Sverige och Sydafrika i fotboll för damer och den 4 augusti gruppspelsmatch mellan Sverige och Colombia i fotboll för herrar. En mycket intressant vecka för oss som är sportintresserade.

Årets OS-sändningar sänds på ViaPlay för oss som inte har möjlighet att vara på plats och se allt live i det sydamerikanska landet.

Spelbolag Sverige