Start Fotboll Svenska framgångar i fotbollen…

Svenska framgångar i fotbollen…

637
0
Dela

Svenska fans jublar

Måndagen var en riktig fotbollsfest för Sverige med två värdefulla segrar och ett stort steg framåt för kvalificeringar.

Svensk succé

Först vinner Sveriges U21-landslag mot Kroatien med 4-2 och kvalificerar sig för EM i Polen sommar (med chans att försvara guldet från 2015).

Sedan vinner Sveriges A-landslag mot Bulgarien med 3-0, vilket är en viktig seger på väg mot VM i Ryssland 2018. Tillsammans med Frankrike ligger nu Sverige på en delad förstaplats och nästa uppgift blir att möta Frankrike borta i november.

Glada tillrop trots få fans

I matchen för herrlandslaget i fotboll på Friends Arena var det, precis som vid tidigare hemmamatcher, halvfullt på arenan och inför denna match var det återigen kritik rörande biljettförsäljningen och prissättningsmodellen. Detta var dock inte något som märktes allt för mycket inne på arenan, då det var många glada tillrop i samband med de tre gyllene målen som gjordes.

Målrik match med teamet som grund

Vid halvtidsvila ledde Sverige, efter ett mål med bollen i nättaket av Ola Toivonen i den 39:e minuten, med 1-0. Matchens andra halvleks målgörare blev Oscar Hiljemark och Victor Nilsson Lindelöf och matchen slutade 3-0.

Det nya svenska landslaget i fotboll för herrar har börjat leverera och det märks att de är ett lag, ett team och en 外汇交易平台 grupp som kan hålla samman för att skapa gemensamma mål – som blev tre stycken i gårdagens match på Friends Arena…

mobilbet sport bonus