Start Fotboll Oavgjort i dagens allsvenska derbymatch

Oavgjort i dagens allsvenska derbymatch

597
0
Dela

Allsvensk fotboll mellan AIK och Hammarby

I dagens derbymatch mellan AIK och Hammarby delade lagen solidariskt på poängen genom ett oavgjort resultat om 0-0. Detta innebär att AIK förblir på tredje plats i den fotbollsallsvenska tabellen.

Under derbymatchen var det ingen större underhållning utifrån ett fotbollsmässigt perspektiv. Det mest exalterande (om en kan se det som exalterande) var när Arnór Smárason hamnade strax innan halvtidsvilan i en situation som kunde resulterat i en utvisning, om domarna hade valt att se det utifrån det perspektivet. Dock blev det så att Smárason inte blev utvisad, vilket förmodligen kommer diskuteras en del kring i efterhand.

Hammarbyklacken var dock den dominerande klacken under derbymatchen, vilket alltid är intressant då det gäller att ha en bra interaktion mellan spelare och publik och som kan skapa sunda synergieffekter i ett långsiktigt perspektiv (det vill säga längre än i en enskild match).

Aftonbladets sportkrönikör Robert Laul tror, precis som sport24.nu tidigare i veckan rapporterat om, att Malmö FF tar hem striden i årets fotbollsallsvenska för herrar.

Matchens stora vinnare är ändock AIKs egen målvakt Patrik Carlgren som ändock lyckats hålla nollan under hela matchen och har under hela sin fotbollskarriär visat på sin förmåga och kapacitet att en dag kunna utses som förstemålvakt för det svenska fotbollslandslaget.

mobilbet sport bonus