Start Fotboll Mikael Lustig fredagens matchhjälte!

Mikael Lustig fredagens matchhjälte!

563
0
Dela

Mikael Lustig, anfallssspelare

I VM-kvalmatchen mellan Sverige – Luxemburg i fredags gick Sverige, tack vare det enda gjorda målet av anfallaren Mikael Lustig, segrande ur matchen.

Mikael Lustig matchhjälte

Matchen var till stora delar till svensk favör och med svenskt övertag. Med 60-40 i bollinnehav, 12-2 i avslut och med flera målrika chanser, av bland andra Marcus Berg och Jimmy Durmaz, kunde matchen dock genererat fler mål för Sverige. Dock kan Mikael Lustig, som gjorde matchens enda mål, ses som matchens hjälte.

Nytt förtroende för Guidetti

Anfallsspelaren John Guidetti fick återigen förtroende av landslagstränaren Janne Andersson att spela som ordinarie spelare. Trots att Guidetti blev kritiserad av externa kommentatorer efter matchen, visade Guidetti på att han är spelbar som express vpn anfallare. Landslagstränare Janne Andersson visar återigen styrka på att det finns ett ledarskap som bygger på kompetens och ett lagspel som kan generera bättre och bli framgångsrikt.

Sverige i VM-kvalet

Efter två spelade omgångar i grupp Herrar A VM-kval ligger Sverige på en tredjeplats efter Holland och Frankrike.

I morgon kväll, måndag, väntar nästa match i VM-kvalificeringen, denna gång mot Bulgarien. Matchen spelas på hemmaplan (Friends Arena i Solna/Stockholm) och med matchstart klockan 20.45.

Kommentarer

comments

mobilbet sport bonus