Start Fotboll Landslagsträning och VM-kval hägrar…

Landslagsträning och VM-kval hägrar…

413
0
Dela

Herrlandslag i fotboll

På tisdag är det premiär för Janne Andersson i sin roll som förbundskapten för det svenska herrfotbollslandslaget. I samband med första matchen i VM-kvalificeringen i fotboll mellan Sverige och Holland har han chans att visa sina förmågor som ledare och vilka ledarskapsegenskaper som han kan besitta. Redan under lördagen är det öppen träning för den som är intresserad av att se ett av de sista träningspassen inför tisdagens första kvalificeringsmatch inför världsmästerskapen i Ryssland 2018.

I den trupp som är uttagen inför kvalificeringsspelen och som finns med under tisdagens match mot Holland finner vi bekanta fotbollsspelare som Robin Olsen och Patrik Carlgren (målvakter), Oscar Wendt och Victor Nilsson Lindelöf (forwards), Jimmy Durmaz och Niklas Hult (mittfältare) samt Marcus Berg och John Guidetti (anfallare). Vi får se ett nytt landslag under nytt ledarskap som förhoppningsvis är mer sammansvetsat som lag och som kan fokusera både på det offensiva spelet och det defensiva spelet under hela matchen och där lagets sammanhållning kan vara i fokus framför eventuella individuella prestationer.

Kommande matcher för hösten är:
– match mot Luxemburg (bortaplan) den 7 oktober
– match mot Bulgarien (hemmaplan) den 10 oktober
– match mot Frankrike (bortaplan) den 11 november

Under 2017 kommer Sverige möta flera länder både på hemmaplan (Friends Arena i Solna) och på bortaplan och under hösten nästa år ser vi om Sverige lyckas kvalificera sig till VM i Ryssland 2018 med det nya fotbollslandslaget för herrar och om det ledarskap som Janne Andersson har är framgångsrikt.

Kommentarer

comments

mobilbet sport bonus