Start Fotboll Framtida stjärnor i Sveriges OS-trupp i fotboll?

Framtida stjärnor i Sveriges OS-trupp i fotboll?

542
0
Dela

Jordan Larsson
I dag presenterades de fotbollsspelare som ska representera Sverige i OS i augusti. Denna fotbollstrupp har stora chanser att visa sina styrkor för att kunna få en permanent plats i framtida landslagstrupper för Sverige.
Av de mer kända namnen i fotbollslaget som representerar Sverige i Brasilien tillhör anfallaren Jordan Larsson (Henrik Larssons son), mittfältaren Simon Tibbling och försvararen Alexander Milosevic.

Nya framtida stjärnor

Med andra ord består den uttagna fotbollstruppen av talanger som har framtiden för sig och kan bli framtidens stjärnor inom svensk fotboll. Att inte Patrik Carlgren, Viktor Nilsson Lindelöf eller Jimmy Durmaz eller andra från nuvarande herrlandslaget i fotboll deltar i den svenska OS-truppen beror på flera olika faktorer, som att deras ordinarie klubblag haft möjlighet att säga nej till en sådan medverkan utifrån nuvarande regelverk inom fotbollen.

Sverige – årets underdog?

Som ett underdoglag finns stora möjligheter att kunna visa sina sunda styrkor, detta märktes bland annat i fotbolls-EM där både Island och Wales nådde oanade framgångar. Den uttagna svenska truppen kan må vara en underdog men kan således nå framgångar som ingen 搬瓦工 förväntar sig. Förhoppningsvis kan det bli så att det lyser en och annan stjärna som sedermera får chans att representera Sverige i framtida fotbollstrupper – kanske i samband med kvalificeringen inför VM 2018 som startar under hösten.

Första matchen för Sverige äger rum den 4 augusti och motståndare blir Copa America-trean Colombia.

Kommentarer

comments

mobilbet sport bonus